KOLB HOUSE

Architectural project

Project description

The general concept of the house consists of two volumes located at different levels, perpendicular to each other, embedded in the relief. The main volume of the house stretches along the far border of the site, creating visual unity with the surrounding nature, and the site itself is a small slope, framed along the contour by trees and shrubs.

The main volume of the house is divided into public and private areas, connected by a glass gallery, which, together with a large number of panoramic views, contributes to the merging of internal and external space.

The facade materials are laconic and designed to delicately emphasize the architecture: concrete and clinker brick. Along the southern facade of the house there is a canopy made of metal and wood. It serves not only as structural support, but also enhances the feeling of “horizontal” of the house.

Basement floor plan

Basement floor plan

Explication of the plan
1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan


Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have