Project description

In this project, the site combines both a half-century-old mixed forest and an open area with a difference in relief. Therefore, the main idea of landscaping here is to open up the perspective of key areas from the main house through a system of terraces towards the reservoir.

The landscape design in this project combines the features of a regular French park and modern Scandinavian slightly chaotic landscaping. We used perennial plants and thought out a path system that creates long enough routes to explore your own site. All this makes the site an organic continuation of the house itself, developing the philosophy of architectural and planning solutions that we incorporated into the project.

MULTI RESIDENCE

1st floor plan

General plan



Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have