Апісанне праекта

Дом размяшчаецца на першай лініі Фінскага заліва. Нашай задачай тут было спраектаваць невялікі дом для эпізадычнага пражывання маладой крэатыўнай сям'і з двума дзецьмі. Такім чынам, і ў архітэктурных формах, і ў планіровачным рашэнні мы імкнуліся стварыць ваў-эфект. Так, мы размясцілі майстар-спальню на 2 паверсе і, акрамя ўражлівага панарамнага акна і ваннай у самым пакоі, мы зрабілі шкляны мост. Ён дазваляе мінуць праз двухсветную прастору гасцінай і выйсці на эксплуатаваны дах.

Архітэктура дома прадыктавана неабходнасцю вырашаць адначасова некалькі задач: выкарыстанне пераваг лакацыі і блізкасці Фінскага заліва, а таксама абарона ад моцных імпэтных вятроў, таму ўсе зоны мы праектавалі такім чынам, каб яны былі максімальна прычыненыя.

Яшчэ адна незвычайная асаблівасць праекта - магчымасць дабрацца да дома на верталёце і, адпаведна, верталётная пляцоўка на ўчастку.

План 1-га паверха

План 1-га паверха

Эксплікацыя плана
План 2-га паверха

План 2-га паверха

Эксплікацыя плана
План 3-га паверха

Генплан



Спадабаўся праект?

Падзяліцеся спасылкай:

Нашы праекты

Магчыма вам будуць цікавыя іншыя кірункі і праекты нашай студыі:

Напішыце нам

І мы адкажам на любыя пытанні, якія вас цiкавяць.