Праект інтэр'еру вытворчага памяшкання. Kitchen Coffee Roasters займаюцца обжарке каву ў Мінску. Праект быў зроблены ў 2017 годзе, на працягу года мы займаліся яго рэалізацыяй. Восенню 2018 года інтэр'ер быў цалкам гатовы. Памяшканне амаль у 200 квадратных метраў мы павялічылі за кошт пабудовы другога паверха, на ім каманда Kitchen Coffee Roasters буде праводзіць навучальныя семинары.В ўмовах абмежаванага бюджэту трэба было зрабіць рамонт амаль двухсот квадратных метраў з вышынёй столі ў сем метраў, з улікам пабудовы другога паверха. Зыходзячы з гэтага, мы прапанавалі падзяліць памяшканне на два ўзроўні. Увесь рамонт асноўнага прасторы быў зроблены да ўзроўню трох метраў ад падлогі, такім чынам мы зэканомілі бюджэт на аздабленне сцен і столі. Такім чынам мы стварылі кантраст паміж старымі сценамі вытворчага цэха і гладкімі белымі сценамі новай вытворчасці. Мы выкарыстоўвалі наліўны падлогу. Дэталлю, якая падкрэслівае ідэю "перапынення" дызайну на ўзроўні трох метраў, з'яўляюцца карціны. На трох карцінах намаляваны Доберманы - адзін палатно стаіць на падлозе, на ім сабака ў поўны рост, на двух іншых галавы сабак знаходзяцца вышэй чым узровень трох метраў ад падлогі, адпаведна галавы не трапляюць у кампазіцыю.
Магчыма вам будуць цікавыя іншыя кірункі і праекты нашай студыі: