Апісанне праекта

Інтэр'ер спа-комплексу ў складзе вялікай вілы, размешчанай на схіле гары на вышыні 1500 м над узроўнем мора. Дом часткова ўрэзаны ў рэльеф, а блок спа спускаецца ўніз па схіле да ракі, таму ў інтэр'еры нам хацелася яшчэ больш падкрэсліць суровую прыгажосць горных месцаў.

Галоўная ідэя праекта - гіпертрафаваная брутальнасць і натуральнасць, якую мы выказвалі і праз аддзелачныя матэрыялы, і праз прадметы мэблі і дэкору. Так, напрыклад, у прыватных зонах спальняў мы адмовіліся ад звыклага паркета і выкарыстоўвалі грубейшыя драўляныя слэбы.
Ванну можна было выканаць з акрылавага каменя, але, каб зрабіць яе грубейшай і незвычайнай, мы выразалі яе з сапраўднага каменя. Яшчэ адна нетрывіяльная дэталь - падвешанае дрэва, якое ўвасабляе метафару злучэння дзвюх розных стыхій зямлі і паветра.

Такім чынам, увесь інтэр'ер праекту мы будавалі на мудрагелістых кастамных рашэннях, якія ўзмацняюць сувязь з неверагодным горным асяроддзем.

План 1-га паверха

План 1-га паверха

Эксплікацыя плана

Націсніце на памяшканне, каб паглядзець яго дызайн

План 2-га паверха

План 2-га паверха

Эксплікацыя плана

Націсніце на памяшканне, каб паглядзець яго дызайн

План 3-га паверха

План 3-га паверха

Эксплікацыя плана

Націсніце на памяшканне, каб паглядзець яго дызайн



Спадабаўся праект?

Падзяліцеся спасылкай:

Нашы праекты
Напішыце нам

І мы адкажам на любыя пытанні, якія вас цiкавяць.