وصف المشروع

In this project, it was important for us to harmoniously complement and not distract attention with complex solutions and details in the interior from the frame system of the house. Since it was on her that the customer wanted to focus. Thus, we have formed a base of light walls and a support-beam system in graphite color.

Also, the customer's wish was not to overload the space with furniture, so as not to create a feeling of massiveness. Thus, the space is solved quite airily and geometrically with furniture structures that do not touch the floor.

To emphasize the architecture in the interior, we chose wood in a dark shade for decoration, white walls are complemented by light textiles, and beams flow into a monolithic floor covering made of large-format porcelain stoneware. It was also important to think about uniform lighting of the space with additional lighting scenarios that will be invisible and harmoniously integrated into the design of the house, without creating visual noise in the interior.

خطة الطابق الاول

خطة الطابق الاول

شرح الخطة

انقر فوق غرفة لعرض تصميمها

خطة الطابق الثاني

خطة الطابق الثاني

شرح الخطة

انقر فوق غرفة لعرض تصميمها



هل أعجبك المشروع؟

مشاركة الرابط:

مشاريعنا
اكتب لنا

سنجيب على جميع الأسئلة