CHERNIHIV HOUSE INTERIOR

Cottage design

Project description

The customer of this project came to us with a request for an interior in the spirit of the design of Australian houses: large windows, integration with the exterior, and facade materials smoothly flow into the interior decoration of walls and floors. It was easy to implement, as the architecture of the house was also developed by our studio earlier.

The heart of the house is a spacious living room with a ceiling height of almost 5 meters. The idea of the interior is simple: clean white walls and brevity. Furniture, TV area, decorative wooden partition - act as accents.

Since the customer's family is large, we paid special attention to the functionality and ergonomics of the kitchen. In the kitchen we placed two ovens, a coffee machine, a microwave oven. We made a large work surface by placing it in the main and island parts. With all its richness and technology of the kitchen, it harmoniously fits into the interior and, if necessary, can be completely covered with facades.

Behind the functional partition of the TV area with a fireplace, we have placed a children's play area where children can read and play. All this space is connected to a large terrace. In order to make the design of children's rooms interesting, but not to get away from the main idea of the house, we added color in the space of each child. Different shades of pink for girls and dark brown with gray for boys. As a result, the interior of the house is solid and fully meets the client's request.

CHERNIHIV HOUSE

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design



Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have