Center of children's creativity

Праект рэканструкцыі

Апісанне праекта

Рады прадставіць вам праект рэканструкцыі цэнтра дзіцячай творчасці ў Саратаве.

Тут мы мелі справу з савецкім мадэрнізмам. Без істотных змен архітэктуры будынка, мы абнеслі яго другім фасадам з кортеновской сталі такім чынам, што з унутранага атрыума відаць, што ляжала ў аснове.

Выкарыстоўваючы свабодную плошчу з правага боку будынка, мы стварылі невялікі ўнутраны сад, які служыць акцэнтам пры поглядзе знутры цэнтра. А таксама для наведвальнікаў цэнтра сад выступае унутраным міні-паркам і зонай адпачынку.

Для таго, каб будынак глядзелася гарманічна, дах рэстарана, як і другі фасад цэнтра, выканана з ліставай кортеновской сталі, што робіць архітэктуру ўсяго будынка больш цэласнай.

Рэстаран, арыентаваны на зону набярэжнай, і невялікі адкрыты амфітэатр дазваляюць адпачываць і атрымліваць асалоду ад цудоўным выглядам прама ў цэнтры горада.

План 1-га паверха

План 1-га паверха



Спадабаўся праект?

Падзяліцеся спасылкай:

Нашы праекты

Магчыма вам будуць цікавыя іншыя кірункі і праекты нашай студыі:

Напішыце нам

І мы адкажам на любыя пытанні, якія вас цiкавяць.